Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dallas-ster Victoria Principal gescheiden

Shownieuws

Victoria Principal, bekend van de hitserie Dallas, is gescheiden van haar tweede echtgenoot. De 56-jarige actrice trouwde in 1985 met Harry Glassman.

(Novum/AP) - Victoria Principal, bekend van de hitserie Dallas, is na 21 jaar huwelijk gescheiden van haar tweede echtgenoot. De twee kwamen tot een financiële overeenkomst over de bijna 38 miljoen euro vastgoed die zij bezitten. Principal vroeg de scheiding in mei aan, wegens 'onoverkoombare verschillen'.

De 56-jarige actrice trouwde in 1985 met de plastisch chirurg Harry Glassman. Haar eerste huwelijk liep vijf jaar eerder op de klippen. Negen jaar lang speelde zij in Dallas de rol van de stijlvolle Pamela Barnes Ewing. In 1987 besloot ze te stoppen, waarna ze slechts nog kleine rollen in verschillende televisieseries speelde.

Naast het acteren schreef Principal boeken over voeding en lichaamsbeweging. Ook heeft zij haar eigen huidverzorgingslijn, Principal Secret. Vorig jaar kondigde de brunette aan de ruimte in te willen. Volgens Britse media kocht zij voor 170 duizend euro een ticket voor een tweeënhalf uur durende ruimtevlucht, verzorgd door de Britse entrepreneur Sir Richard Branson. De eerste vluchten zouden in 2008 moeten plaatsvinden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen