Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zanger Relax zwaar verzwakt in het ziekenhuis

Shownieuws

De zanger van de band Relax ligt in het ziekenhuis met een ontsteking aan zijn alvleesklier. Llewy is Sel werd in het ziekenhuis opgenomen met maagkrampen.

De zanger van de hiphopband Relax ligt in het ziekenhuis met een zware ontsteking aan zijn alvleesklier. Llewy is Sel werd half december in het ziekenhuis opgenomen met ernstige maagkrampen. De voorman van de Haarlemse band heeft al weken geen vaste voeding meer gegeten en is zwaar verzwakt.

Volgens het management van de band is een poging om de zanger weer te laten eten mislukt. "Er is een scan gemaakt en vandaag of morgen gaan ze het opnieuw proberen", zegt woordvoerder Xander Tempelaar. "Dat het de eerste keer niet lukte was een grote teleurstelling voor Llewy."

De ziekte van de zanger, die over twee weken 32 wordt, komt op een druk moment voor de band, die in 1998 door hem werd opgericht. De promotie voor het nieuwe album is zonder de zanger van start gegaan en de opnamen voor het MTV-programma RoadRally moesten worden opgeschort. In het programma nemen de mannen van Relax het op tegen de Belgische band Kawada.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen