Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fans Eddie Murphy terroriseren Mel B

Shownieuws

Fans van Eddie Murphy terroriseren Mel B. Murhphy en de ex-Spice Girl zijn uit elkaar en de acteur twijfelt eraan of het kind dat ze verwacht wel van hem is.

Fans van Eddie Murphy maken Mel B het leven zuur. De ex-Spice Girl, die vorige maand door de acteur werd gedumpt, staat in haar woonplaats Los Angeles 24 uur per dag onder bescherming van de politie. Dat zegt een anonieme vriend van de 31-jarige zangeres in de Britse krant The Sun. Een groep bewonderaars van de 45-jarige Murphy zou zelfs kamperen voor de villa van de zwangere Mel B.

Murphy, onder meer bekend door zijn rol in de film 'Beverly Hills Cop', maakte begin december in het televisieprogramma RTL Boulevard bekend dat zijn relatie met de zangeres voorbij was. Murphy zei ook eraan te twijfelen of het kind dat Mel B verwacht wel van hem is.

Naar aanleiding van de uitzending kondigde de aanstaande moeder aan de vaderschapstest van haar baby rechtstreeks op televisie te onthullen. "Mel lijdt ontzettend onder dit hele gebeuren", wordt haar kennis in The Sun geciteerd. "Er is geen twijfel over mogelijk dat Eddie de vader is."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen