Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rihanna in de prijzen op geboorte-eiland Barbados

Shownieuws

R&b-ster Rihanna is naar huis gegaan met de prijs voor de beste artiest tijdens de uitreiking van de Barbados Music Awards. Ze werd op het eiland geboren.

(Novum/AP) - R&b-ster Rihanna is naar huis gegaan met de prijs voor de beste artiest tijdens de uitreiking van de Barbados Music Awards. Het is de tweede achtereenvolgende keer dat de 18-jarige zangeres, die op het Caraïbische eiland is geboren en getogen, er met die prijs vandoor gaat.

Ook de onderscheidingen voor beste album en beste nummer gingen naar Rihanna. "Ik vind winnen altijd leuk, maar het is natuurlijk extra leuk om thuis te winnen", zei ze in haar dankwoord.

De zangeres, die in 2005 naar de Verenigde Staten verhuisde, doet het goed bij prijzenshows. Vorige maand versloeg ze tijdens de uitreiking van de Billboard Music Awards Mary J. Blige en Beyoncé in de categorie beste vrouwelijke artiest. In november won ze de prijs voor beste r&b-artiest tijdens de uitreiking van de MTV Europe Music Awards en in diezelfde categorie viel ze in september in de prijzen bij de Music of Black Origin Awards in Londen.

Rihanna is bekend van hits als 'S.O.S.' en 'Unfaithful'. Ze werkt momenteel aan haar derde album.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen