Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kenny Rogers ergert buren met verbouwing

Shownieuws

De buren van Kenny Rogers zijn kwaad. Ze zijn maandenlang geteisterd door geluidsoverlast en nu blijkt dat de zanger het landgoed weer gaat verkopen.

(Novum/AP) - Kenny Rogers heeft het bloed onder de nagels vandaan gehaald bij zijn buren. Nadat de countryster een huis had gekocht in de buurt werden ze maandenlang geteisterd door de overlast die gepaard ging met de sloop ervan. Nu de zanger afziet van zijn oorspronkelijke plan om een nieuwe woning op het terrein te bouwen, zijn de buren woedend. Ze vrezen dat ze de overlast voor niets hebben doorstaan.

Het ergste vinden de buren nog dat Rogers met zijn verbouwing hun uitzicht heeft verpest. Keken ze voor de verbouwing nog uit op natuurschoon, nu moeten ze het doen met een modderpoel.

De 68-jarige Rogers was bezig zijn droomhuis te bouwen, maar realiseerde zich gaandeweg dat het huis te groot zou zijn voor zijn vrouw en zijn tweelingzoons, mocht hem iets overkomen. "Het spijt me dat ik de buren zoveel ellende heb bezorgd", zegt hij in de Amerikaanse krant The Atlanta Journal-Constitution. "Ik heb geprobeerd met iedereen rekening te houden, maar kan mijn leven niet om anderen laten draaien."

De zanger, onder meer bekend van de nummers 'Ruby (don't take your love to town)' en 'Islands in the stream', laat weten voor ruim 45 duizend euro aan nieuwe bomen te hebben geplant. Ook laat hij binnenkort gras aanleggen. Het landgoed, dat zich bevindt in Sandy Spring in de staat Georgia, staat inmiddels voor een slordige drie miljoen euro te koop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen