Kies je favoriete radiostation

Dossiers

André van Duin Show scoort op Tien

Shownieuws

De André van Duin Show op Tien heeft vrijdagavond ruim 750 duizend kijkers getrokken. De show was daarmee het best bekeken programma van de dag op de zender.

De André van Duin Show op Tien heeft vrijdagavond ruim 750 duizend kijkers getrokken. De show was daarmee veruit het best bekeken programma van de dag op de zender van John de Mol.

Het programma van de komiek, dat op het tijdstip van uitzending moest concurreren met Jan Smit & Friends en Baantjer, is goed voor de zestiende plaats op de lijst van de 25 programma's die vrijdag het best werden bekeken op de Nederlandse televisie. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

De André van Duin Show is opgebouwd uit liedjes, sketches en grappige momenten uit de gelijknamige theatertournee van de volkskomiek, die vorig jaar op de planken stond met Joke Bruijs en Ron Brandsteder als sidekicks. Ook beelden uit De André van Duin jubileumshow, waarmee Van Duin in 2004 en 2005 vierde dat hij veertig jaar komiek is, passeren in de televisieshow de revue.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen