Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Regilio Tuur twijfelt aan Dancing on Ice

Shownieuws

Regilio Tuur doet mogelijk toch niet mee aan Dancing on Ice. Nu RTL de datum van de eerste uitzending heeft verplaatst, heeft hij te weinig voorbereidingstijd.

Regilio Tuur doet mogelijk toch niet mee met Dancing on Ice. De oud-bokser had alleen toegezegd om aan het ijsspektakel mee te doen, omdat er zes weken training aan de eerste uitzending vooraf zouden gaan. Nu RTL heeft besloten al op 12 januari met de uitzending te beginnen, houdt hij maar twee weken over om zich voor te bereiden. En dat is bar weinig, vindt hij. "Als ik er niet klaar voor ben, ga ik het ijs niet op."

Tuur vertelt in een interview op de website van RTL 4 bij lange na niet klaar te zijn voor zijn eerste optreden op het ijs. "Ik kon niet schaatsen en heb de basisprincipes van voren af aan moeten leren. Ik ben heel veel gevallen, maar het gaat nu beter." Toch is beter niet goed genoeg om zijn kunsten live aan het Nederlandse publiek te vertonen, vindt Tuur. "Als ik iets doe, doe ik het goed en anders doe ik het niet."

Dat hij een achtergrond als sporter heeft, levert hem geen enkel voordeel op. "Ik ga juist tegen mijn natuur in", legt hij uit. "De bewegingen die ik gewend ben te maken, zorgen er alleen maar voor dat ik vaker tegen de vlakte ga."

Dancing on Ice verschoof de datum van de eerste uitzending vermoedelijk om vol de concurrentie aan te gaan met het SBS-programma Sterren Dansen op het IJs, dat eerder aankondigde op 12 januari van start te gaan. De show op RTL 4 wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé en John Williams. Tot de andere deelnemers behoren Kelly van der Veer, Winston Gerschtanowitz en Quinty Trustfull.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen