Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Norah Jones moet zichzelf zijn

Shownieuws

Norah Jones moet van cultregisseur Wong kar Wai gewoon zichzelf zijn. De 27-jarige zangeres maakt haar filmdebuut met zijn film 'My blueberry nights'.

Norah Jones moet van cultregisseur Wong kar Wai zichzelf zijn. Jones maakt haar filmdebuut met zijn productie 'My blueberry nights'. De 27-jarige zangeres is eerder dit jaar benaderd om de hoofdrol te spelen in de eerste Engelstalige film van Wong. "Ik zei hem dat ik totaal geen acteerervaring had. Zijn enige reactie was: 'Mooi, je moet ook gewoon jezelf zijn'", vertelt de Amerikaanse schone zondag in De Telegraaf.

Wong is nog niet klaar met filmen. "Ik moet rond kerst nog naar Nevada om de laatste opnamen te doen", zegt Jones. De brunette reist in de film door de Verenigde Staten en komt vreemde types tegen, gespeeld door onder anderen Natalie Portman en Jude Law. Dat ze naast zulke grote namen staat, beangstigde haar wel. "Er spelen allemaal acteurs van de A-lijst mee en ik heb ook nog eens de hoofdrol", zegt ze.

De Amerikaanse zangeres, die de dochter is van de Indiase sitarvirtuoos Ravi Shankar, werd in 2002 bekend met het album 'Come away with me'. Jones werd dat jaar beloond met maar liefst acht Grammy Awards. Volgend jaar ligt haar nieuw album 'Not too late' in de winkel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen