Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fotograaf schikt met familie Baldwin

Shownieuws

Carol Baldwin, de moeder van de acterende Baldwin-broers, heeft het bijgelegd met de fotograaf die haar aanklaagde. Er is een schikking getroffen in de zaak.

(Novum/AP) - De moeder van de vier acterende Baldwin-broers heeft het bijgelegd met de fotograaf die haar had aangeklaagd. James Edstrom claimde dat hij ruim 75 duizend euro was misgelopen doordat hij geen foto van de zoons van Carol Baldwin mocht maken, terwijl hem dat wel beloofd was. Hij spande daarom een rechtszaak aan. Vrijdag werd een schikking getroffen in de zaak.

Edstrom beweerde dat Carol Baldwin hem in 1996 een foto van haar zoons beloofde als dank voor het organiseren van een benefietavond voor haar borstkankerorganisatie. Met het plaatje van Alec, Daniel, Stephen en William hoopte de fotograaf 75 duizend euro te verdienen. Hij zag dat bedrag als een betaling voor zijn bewezen diensten.

Beide partijen kwamen na de schikking opgelucht de rechtszaal uit. "We zijn weer vrienden", verklaarde Carol Baldwin. "We hebben zelfs telefoonnummers uitgewisseld." Edstrom bevestigde dat het weer koek en ei is tussen de voormalige vrienden. "We hebben het bijgelegd en houden weer van elkaar." Details over de schikking zijn niet naar buiten gebracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen