Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Familie Baldwin aangeklaagd om foto

Shownieuws

Een fotograaf heeft een rechtszaak aangespannen tegen de acteursfamilie Baldwin. Hij claimt geld te hebben misgelopen omdat hij geen foto van hen mocht maken.

(Novum/AP) - De familie Baldwin is in een rechtszaak verwikkeld vanwege een nooit genomen foto. Fotograaf James Edstrom claimt dat hij ruim 75 duizend euro is misgelopen doordat hij geen foto van de vier acterende broers mocht maken, terwijl hem dat wel beloofd was. Hij heeft daarom een rechtszaak aangespannen.

Edstrom beweert dat Carol Baldwin hem in 1996 een foto van haar zoons beloofde als dank voor zijn organisatie van een benefietavond voor haar borstkankerorganisatie. Met het plaatje van Alec, Daniel, Stephen en William hoopte de fotograaf 75 duizend euro te verdienen. Hij zag dat bedrag als een betaling voor zijn bewezen diensten.

De foto werd uiteindelijk echter gemaakt door een andere fotograaf. Edstrom barstte naar eigen zeggen in huilen uit toen hij dat hoorde. "Ik was in shock, daar ging mijn salaris", verklaart hij. Carol Baldwin zag echter geen probleem. Volgens haar had zij geen vaste afspraak gemaakt met Edstrom over de foto.

Carol Baldwin en haar man Alexander hebben zes kinderen, vier jongens en twee meisjes. Alle zoons hebben voor een acteercarrière gekozen. De 48-jarige Alec is de bekendste Baldwin-broer. Hij speelde in talloze films, onder meer in 'Pearl Harbour' en 'The aviator'. De 46-jarige Daniel, die rolletjes speelde in series al NYPD Blue en Touched by an Angel, kwam de afgelopen jaren vooral in de publiciteit wegens zijn drugsverslaving. In november werd hij nog opgepakt wegens autodiefstal.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen