Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina en Brad willen weer adopteren

Shownieuws

Angelina Jolie en Brad Pitt willen 'de balans behouden' in hun 'interraciale gezin', en willen daarom nog een kindje adopteren.

Angelina en Brad willen weer adopteren

(Novum/AP) - Angelina Jolie en Brad Pitt willen nog een kind adopteren. Dat vertelde de actrice in het Amerikaanse televisieprogramma Good Morning America. Het stel wil met de adoptie 'de balans behouden' in hun 'interraciale gezin'. "We willen ergens ter wereld een broertje of zusje vinden voor ons gezin."

Het acteursstel, dat bijna twee jaar een relatie heeft, kreeg in mei een dochtertje: Shiloh. Jolie adopteerde eerder de 5-jarige Maddox uit Cambodja en de 1-jarige Zahara uit Ethiopië. Pitt is inmiddels de officiële adoptievader van deze kinderen.

De 31-jarige actrice vertelt dat ze erg bezig is met wat goed is voor haar kinderen. "Moeten we nog een Afrikaanse gezinslid nemen voor Zahara en iemand uit Azië voor Maddox? Shiloh heeft mij en Brad waar ze zich aan kan spiegelen, hebben zij dat ook nodig?", vraagt ze zich regelmatig af.

Ondertussen gaat het heel goed met het gezin Jolie-Pitt. De actrice vertelt dat Brad een heel goede vader is. "Hij geniet ontzettend van de kinderen. Vanochtend liet hij mij uitslapen en dan geeft hij de meisjes zelf de fles. Hij is gewoon een geweldige partner, en een geweldige man."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen