Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yoko Ono beschuldigd van seksuele intimidatie

Shownieuws

De woensdag op verdenking van chantage gearresteerde chauffeur van Yoko Ono beschuldigt de weduwe van John Lennon van seksuele intimidatie.

Yoko Ono beschuldigd van seksuele intimidatie

(Novum/AP) - De woensdag op verdenking van chantage gearresteerde chauffeur van Yoko Ono beschuldigt de weduwe van John Lennon van seksuele intimidatie. Koral Karsan zei dat toen hij het politiebureau werd binnengeleid. De 50-jarige man zei dat Ono hem verdacht wil maken om een aanklacht wegens seksuele intimidatie voor te zijn.

Een woordvoerder van Ono ontkent de beschuldigingen van Karsan in alle toonaarden. "Dat is absoluut niet waar", zegt hij in de Amerikaanse krant New York Post. "Zij is het slachtoffer hier, ze heeft zoveel meegemaakt."

Volgens de politie heeft Karsan de 73-jarige Ono geprobeerd te chanteren met compromitterende foto's. Hij zou anderhalf miljoen euro hebben geëist in ruil voor de beelden. Ook zou hij hebben gedreigd Ono en haar zoon Sean Lennon te vermoorden. Hij zou de foto's op 8 december, de dag waarop Lennon in 1980 werd vermoord, samen met een brief in het huis van zijn werkgeefster hebben neergelegd. Hij werkte bijna zes jaar als chauffeur voor Ono.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen