Kies je favoriete radiostation

Dossiers

The Killers gevraagd voor Bond-song

Shownieuws

De Amerikaanse band The Killers is gevraagd de titelsong te schrijven voor de volgende James Bond-film. De rockers hebben het voorstel in beraad.

The Killers gevraagd voor Bond-song

De Amerikaanse rockband The Killers is gevraagd de titelsong te schrijven voor de volgende James Bond-film. Leadzanger Brandon Flowers en zijn bandleden beraden zich momenteel op het voorstel, meldt de Britse krant The Sun. De band zou kan in de voetsporen treden van muzieklegendes als Shirley Bassey, Tina Turner en Duran Duran.

Een bron vertelt de tabloid dat de rockers er helemaal klaar voor zijn. "Voor The Killers is dit het perfecte moment om een Bond-nummer te doen. Ze hebben het juiste geluid en ontzettend veel fans." Onder de meer alternatieve muziekluisteraar is de band bekend van de albums 'Hot Fuss' en 'Sam's Town'.

Voor de laatste film over de geheim agent met een 'license to kill', 'Casino Royale', werd eveneens een rockartiest gevraagd de titeltrack te verzorgen. Chris Cornell, ex-zanger van Soundgarden, schreef het nummer 'You know my name'. De nieuwe film over 007 heeft nog geen titel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen