Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina Jolie is een strenge moeder

Shownieuws

Angelina Jolie is een strenge moeder. "Ik houd van discipline", vertelt zij. "Als Zahara van mij de fles niet krijgt, rent ze gelijk naar haar papa."

Angelina Jolie is een strenge moeder

Angelina Jolie is een strenge moeder. "Ik houd van discipline", vertelt de actrice aan het Amerikaanse tijdschrift People. De 31-jarige Jolie en haar 43-jarige vriend Brad Pitt hebben verschillende opvattingen over de opvoeding van hun kinderen Maddox (5), Zahara (2) en Shiloh (7 maanden). "Als Zahara van mij de fles niet krijgt, rent ze gelijk naar haar papa."

Dochtertje Zahara zou de broek aanhebben in het huishouden van de supersterren. "Als je het aan Brad zou vragen zou hij zeker zeggen dat Zahara de baas is", vertelt Jolie. "Maddox is heel slim, maar hij heeft een zekere rust over zich. Zahara is de grappigste persoon die ik ken. Ze is expressief, creatief en schattig."

Hoe blij Jolie ook is met haar kroost, het zwervende bestaan van hun ouders baart haar wel zorgen. Het gezin is veel op pad voor filmopnamen en liefdadigheidswerk. "Het is moeilijk en misschien komt er een dag dat we op één plek moeten blijven", vertelt ze. Waarschijnlijk willen ze het huis niet meer uit als ze 18 zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen