Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Morris Fischer mogelijk weg uit GTST

Shownieuws

Morris Fischer, het personage van Joris Putman in Goede Tijden, Slechte Tijden, gaat de serie mogelijk verlaten. Zijn manager wil het gerucht niet ontkennen.

Morris Fischer, het personage van Joris Putman in Goede Tijden, Slechte Tijden, gaat de serie mogelijk verlaten. Op internet wordt druk gespeculeerd over zijn vertrek, maar de manager van de 22-jarige acteur wil het nieuws ontkennen noch bevestigen. Ook over eventuele nieuwe plannen van Putman wil hij donderdag niets kwijt.

De simpelste verklaring voor het vertrek zou de verhaallijn zijn waarin de acteur is verwikkeld. Zijn personage Morris is verantwoordelijk voor de bijna geslaagde moord op Ludo Sanders, die in de laatste aflevering van vorig seizoen werd neergeschoten. Inmiddels is de slinkse zakenman terug in de serie en zint hij op wraak. Maar in plaats van Morris achter de tralies te krijgen, wil hij hem in het gesticht laten verdwijnen.

Putman is sinds 2004 in de populaire soapserie te zien. Hij speelt de zoon van Barbara en had in de serie een relatie met Nina, de dochter van Ludo Sanders.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen