Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna leert taal Afrikaanse adoptiezoon

Shownieuws

Madonna spreekt de taal van haar Malawische adoptiezoon David. Volgens een bron wil zij dat David vertrouwd raakt met de cultuur van zijn moederland.

Madonna heeft zich de taal van haar adoptiezoon David uit Malawi eigengemaakt. De 48-jarige popdiva en haar echtgenoot Guy Ritchie spreken dagelijks enkele woorden Chichewa, een dialect uit het Afrikaanse land, tegen hun 1-jarige zoontje. Daarover schrijft de Britse krant The Sun donderdag.

Een bron vertelt de tabloid dat het bekende echtpaar wil dat David vertrouwd raakt met de cultuur van zijn moederland. "Madonna en Guy gebruiken dagelijks enkele woorden die ze hebben geleerd, zoals mama, papa, hallo en liefje", wordt de bron in de krant geciteerd. Ook zou Madonna de tekst van het Chichewaanse slaapliedje 'Gona mana' kennen.

De Amerikaanse superster adopteerde de Malawische baby begin oktober, toen ze een weeshuis bezocht in de Afrikaanse republiek. Ze oogstte kritiek van mensenrechtenorganisaties omdat de gebruikelijke adoptieprocedure voor de zangeres zou zijn verkort en vergemakkelijkt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen