Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Posh Spice verbaast zich over bescheiden J-Lo

Shownieuws

Victoria Beckham is blij verrast dat Jennifer Lopez geen sterallures heeft. De voetbalvrouw ontmoette J-Lo bij het huwelijk van Tom Cruise en Katie Holmes.

Victoria Beckham is blij verrast dat Jennifer Lopez geen sterallures heeft. De voetbalvrouw ontmoette de zangeres in november bij het huwelijk van hun wederzijdse vrienden Tom Cruise en Katie Holmes. "Als je haar ziet denk je: o mijn god, daar staat Jennifer Lopez. Maar ze zou niet aardiger kunnen zijn", zegt Posh Spice in de Britse boulevardkrant The Mirror.

Ook Jim Carrey is volgens Victoria een heel normale en aardige man. "Jennifer en Jim zouden hier gewoon kunnen zitten en meedoen aan dit gesprek. Ze zijn helemaal niet arrogant." En dat is volgens de 32-jarige brunette niet zo normaal in showbizzland. "Ik ben zovaak naar feestjes geweest waar beroemde en minder beroemde mensen zich onbeleefd en arrogant gedroegen. Dat was hier absoluut niet zo en daar was ik erg van onder de indruk."

De plechtigheid van Tom en Katie was ook heel normaal en simpel, vertelt Victoria. "Alle verhalen dat ze elkaar rare beloften hebben gedaan, zijn niet waar. Het was een simpele, maar heel mooie dienst en helemaal niet raar." Het sterrenkoppel trouwde 18 november in Italië. De ceremonie werd voltrokken volgens de regels van de Scientology.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen