Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris breekt met 'beest' Britney

Shownieuws

Paris Hilton vindt Britney Spears een beest. De spraakmakende vriendschap van de twee socialites is enkele weken geleden op de klippen gelopen.

Paris Hilton vindt Britney Spears een beest. De spraakmakende vriendschap van de twee socialites is enkele weken geleden op de klippen gelopen. Spears heeft haar vriendin te kennen gegeven niet langer met haar te willen worden gezien. Dat meldt de website van het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

De 25-jarige zangeres heeft volgens een bron van het blad gezegd dat Hilton die beslissing niet persoonlijk moet opvatten. Maar de 25-jarige Hilton-erfgename is gepikeerd. Ze zou Spears niet hebben uitgenodigd voor haar kerstfeest op 18 december en haar sindsdien een beest noemen.

De popprinses, die in 1998 doorbrak met 'Baby one more time', ligt de laatste tijd hevig onder vuur vanwege haar feestgedrag. Nadat ze eind november de scheiding van haar man Kevin Federline aankondigde, werd ze vrijwel dagelijks in het Amerikaanse clubcircuit gespot. Begin december kondigde ze aan haar leven te willen beteren. Op haar website belooft Spears haar fans 'een nieuwe ik'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen