Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peggy-Jane de Schepper in Zoop-film

Shownieuws

Peggy-Jane de Schepper is volgend jaar te zien in de speelfilm 'Zoop in Zuid-Amerika'. De actrice heeft de kerstdagen doorgebracht in Argentinië voor opnamen.

Peggy-Jane de Schepper in Zoop-film

Peggy-Jane de Schepper is volgend jaar te zien in de speelfilm 'Zoop in Zuid-Amerika'. De actrice, die dit jaar schitterde in de film 'Nachtrit', was tijdens de kerstdagen in Argentinië voor de opnamen. Dat maakt productiemaatschappij NL Nijenhuis & De Levita Film en TV woensdag bekend.

De Schepper speelt in de film een vrouw die een unieke vlinderpopulatie die met uitsterven wordt bedreigd wil redden. Daarvoor roept ze de hulp in van de dierenverzorgers uit het Ouwehands Dierenpark. Deze rangers worden gespeeld door onder anderen Nicolette van Dam en Viviënne van den Assem.

De 35-jarige Peggy-Jane speelde eerder in de film 'Costa!' en in series als Goede Tijden, Slechte Tijden en Lieve Lust. Voor haar rol in 'Nachtrit' ontving ze dit jaar een nominatie voor een Gouden Kalf voor beste vrouwelijke bijrol, die niet werd verzilverd.

'Zoop in Zuid-Amerika', die in de zomer uitkomt, is het derde deel in de reeks avonturenfilms van regisseur Johan Nijenhuis. Eerder trokken 'Zoop in Afrika' en 'Zoop in India' honderdduizenden bioscoopbezoekers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen