Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney en Kevin delen voogdij

Shownieuws

Britney Spears en Kevin Federline zijn overeengekomen de voogdij over hun twee kinderen voorlopig te delen. Kevin mag zijn zoons drie keer per week zien.

(Novum/AP) - Britney Spears en Kevin Federline delen in elk geval deze maand de voogdij over hun twee kinderen. De 25-jarige Spears neemt de 1-jarige Sean Preston en de vier maanden oude Jayden James de komende week nog mee naar Miami, maar daarna mag Federline zijn kinderen weer zien. Tot nu toe weigerde Britney haar aanstaande ex-man bij zijn zoons in de buurt te laten.

Federline mag Sean en Jayden in januari elke maandag, woensdag en vrijdag van 12.00 uur tot 16.00 uur komen opzoeken in het huis van Britney. In de overeenkomst, die vrijdag in de rechtbank is vastgelegd, zegt de popzangeres dat ze haar uiterste best zal doen er tijdens die bezoekuurtjes voor te zorgen dat Kevin niet gestoord wordt en al zijn aandacht op de kinderen kan richten. Federline had er vergeefs op aangedrongen dat alleen Spears, haar assistent, het kindermeisje en de huishoudsters tijdens de bezoekjes in de woning aanwezig zouden zijn. Daarover werd geen overeenstemming bereikt.

Britney vroeg in november de scheiding aan van Federline, die ze leerde kennen als een van haar achtergronddansers. Het stel was twee jaar getrouwd. De 28-jarige Federline, die tegenwoordig probeert door te breken als rapper, hoopt dat Britney hem na de scheiding alimentatie moet betalen en wil de volledige voogdij over de kinderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen