Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Malawi noemt Madonna lieve moeder

Shownieuws

Madonna is een lieve en zorgzame moeder voor het 1-jarige jongetje David. Dat heeft de overheid van Malawi, waar David vandaan komt, laten weten.

Madonna is een lieve en zorgzame moeder voor het 1-jarige jongetje David. Dat heeft de overheid van Malawi, waar David vandaan komt, laten weten aan persbureau Reuters. "We hebben haar in de gaten gehouden en tot dusverre alleen maar kunnen constateren dat ze een heel lieve moeder is en dat het hartstikke goed gaat met David. Zijn vader hoeft zich absoluut geen zorgen te maken."

Eerder deze week zei de vader, Yohane Banda, dat hij Madonna graag zou spreken. Hij klaagde erover dat hij de Amerikaanse popster niet kan bereiken en dat hij graag wil weten hoe het met zijn zoon gaat. Een weldoener gaf hem een cheque van bijna zeshonderd euro om met Madonna in contact te komen.

De zangeres nam het jongetje in oktober mee naar haar woonplaats Londen. Ze wordt de komende maanden nauwlettend gevolgd door de autoriteiten uit Malawi, voordat ze tot officiële adoptie kan overgaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen