Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe komedie Ben Stiller trekt volle zalen

Shownieuws

Ben Stiller was in het weekeinde voor kerst de grote publiekstrekker in Amerikaanse bioscopen. 'Night at the museum' versloeg 'The pursuit of happyness'.

(Novum/AP) - De nieuwe film van Ben Stiller was in het weekeinde voor kerst de grote publiekstrekker in Amerikaanse bioscopen. 'Night at the museum' prijkt daardoor maandag bovenaan de Amerikaanse box office, de lijst van films met de hoogste omzet. De komedie, over een suppoost in een museum waar de tentoonstelling 's nachts tot leven komt, bracht in zijn openingsweekeinde ruim 23 miljoen euro op.

De nummer één van vorige week moest het met een fors lagere omzet doen en zakte daarmee naar de tweede plaats op de lijst. 'The pursuit of happyness' met Will Smith was goed voor een omzet van ruim elf miljoen euro. Vorige week bracht de film, waarin de acteur samenspeelt met zijn 8-jarige zoontje Jayden, nog twintig miljoen euro in het laatje.

De nieuwe Rocky-film van Sylvester Stallone, 'Rocky Balboa', debuteerde op de derde plaats met een omzet van ruim 9,5 miljoen euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen