Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ontvoerde hond van Lily Allen is terecht

Shownieuws

Lily Allen heeft haar hond terug. De bulterriër was gekidnapt in Londen. De zangeres kreeg een telefoontje van een man die beweerde haar hond te hebben gekocht.

Lily Allen heeft haar hond terug. Dat meldt de Britse zangeres op haar MySpace-website. De Engelse bulterriër Maggie May was vorige week gekidnapt in Londen.

Allen vertelt dat ze een telefoontje kreeg van een man die beweerde haar hond te hebben gekocht. Vrienden van de 21-jarige artieste zijn Maggie vervolgens op gaan halen bij de man en hebben hem bedankt met een beloning.

Achteraf heeft Allen spijt dat ze de man een beloning heeft gegeven. Ze verdenkt de man ervan te handelen in gestolen huisdieren, omdat hij haar vrienden vroeg of ze geen interesse hadden in andere honden. "Deze mensen zitten duidelijk in de hondenhandel en ik voel me schuldig dat ik hen geld heb gegeven en daarmee bijdraag aan hun gruwelijke praktijken. Maar ik had geen keus, ik houd van die hond."

Lily was zo kapot van de ontvoering van haar hond dat ze meteen terugkwam van haar vakantie op Jamaica toen ze hoorde dat Maggie weg was. Ze plaatste zelfs een oproep in de Britse boulevardkrant The Sun.

Maggie May is volgens haar baasje flink vermagerd na het avontuur. Ze heeft ook last van vlooien, maar maakt het verder goed.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen