Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruim een miljoen kijkers voor Wie is de Mol

Shownieuws

Wie is de Mol trekt opnieuw veel kijkers. De eerste aflevering van de show werd donderdag bekeken door 1,3 miljoen mensen. Sander Lantinga viel als eerste af.

Het tv-spel Wie is de Mol trekt opnieuw veel kijkers. De eerste aflevering werd donderdag bekeken door 1,3 miljoen mensen. De eerste afvaller in deze zevende editie was BNN-presentator en radio-dj Sander Lantinga.

Deze editie van het spel, die in de zomer werd opgenomen, speelt in Thailand. Daar moeten tien bekende Nederlanders samen opdrachten uitvoeren om prijzengeld te verzamelen en uiteindelijk de persoon ontmaskeren die De Mol is. Deze Mol probeert de opdrachten te saboteren. Aan het eind van elke aflevering moeten de deelnemers een test afleggen. Wie daarbij het slechtste scoort, moet naar huis.

Door het winnen van één van de opdrachten verdiende cabaretier en acteur Alex Klaasen een vrijstelling, waardoor hij in de eerste aflevering niet uit het spel kon worden gezet. De overige acht BN'ers die na de eerste aflevering nog deelnemen aan het spel zijn 3FM-dj Paul Rabbering, presentator Menno Bentveld, scheidrechter Dick Jol, presentatrice Renate Verbaan en actrices Liesbeth Kamerling, Eva van der Gucht, Inge Ipenburg en Nadja Hüpscher.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen