Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Babel' valt opnieuw in de smaak

Shownieuws

Het drama 'Babel' is opnieuw in de smaak gevallen bij filmcritici. De film met Brad Pitt ontving donderdag drie nominaties voor de Screen Actors Guild Award.

'Babel' valt opnieuw in de smaak

(Novum/AP) - Het filmdrama 'Babel' is opnieuw in de smaak gevallen bij vakspecialisten en ontving donderdag drie nominaties voor de Screen Actors Guild Award. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan leden van de acteursvakbond om hen te eren voor hun prestaties op het witte doek. De prijzen worden 28 januari uitgereikt.

De musicalfilm 'Dreamgirls' en de reisfilm 'Little Miss Sunshine' zijn elk ook drie keer genomineerd voor een prijs van het Screen Actors Guild. Acteur Leonardo DiCaprio werd twee keer genomineerd voor zijn optredens in 'Blood diamond' en 'The departed'. Ook actrice Helen Mirren maakt kans op een prijs, voor beste actrice voor haar hoofdrol in de bioscoophit 'The queen' en de televisiefilm 'Elizabeth I'.

'Babel' werd eerder zeven keer genomineerd voor een Golden Globe en ontving woensdag negen nominaties van de Online Film Critics Society, een vereniging voor en door internationale filmcritici.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen