Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verzorgster Marlon Brando schikt voor geldbedrag

Shownieuws

De verzorgster van Marlon Brando die de executeurs van zijn testament had aangeklaagd, heeft geschikt voor een geldbedrag van ruim 95 duizend euro.

(Novum/AP) - De vrouw die acteur Marlon Brando verzorgde in de laatste jaren van zijn leven en die de executeurs van zijn testament had aangeklaagd, heeft geschikt voor een geldbedrag van ruim 95 duizend euro. Angela Borlaza zei het slachtoffer te zijn van fraude en het verbreken van een mondelinge overeenkomst.

Volgens Borlaza hadden de executeurs dertien dagen voor het overlijden van Brando veranderingen aangebracht in zijn testament. Daardoor zouden zij meer macht hebben in het verdelen van zijn vermogen dan de erfgenamen. Borlaza zegt dat Brando te ziek was om nog papieren te onderteken en claimt dat hem zijn handtekening is ontlokt. Daardoor zou ze onrechtmatig uit het huis dat de acteur voor haar kocht zijn gezet.

Borlaza zegt in 1995 aangenomen te zijn als kokkin van Brando en later zijn persoonlijke assistente te zijn geworden. Brando stierf in 2004 in Los Angeles wegens longproblemen. Hij was 80 jaar. Alleen al zijn landgoed zou ruim vijftien miljoen euro waard zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen