Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peter Beense kampt met stemproblemen

Shownieuws

Zanger Peter Beense heeft stemproblemen. Hij heeft al een tijdje last van een ontsteking aan zijn luchtwegen en slikt medicijnen, maar die slaan niet aan.

Peter Beense heeft serieuze stemproblemen. De Amsterdamse zanger heeft al een aantal weken last van een ontsteking aan zijn luchtwegen en slikt sinds vorige week medicijnen. Vooralsnog lijken deze niet aan te slaan. "Ik ben vorige week gestart met een zware prednisonkuur, maar het lijkt de laatste dagen alleen maar erger te worden. Het is pijnlijk en ik heb erg veel last."

De 46-jarige volkszanger en kroegbaas heeft al zijn optredens van het afgelopen weekeinde moeten afzeggen. Ook het komende weekeinde is hij niet in staat om te zingen. Volgende week hoopt de zanger zijn optredens te hervatten. "Ik hoop dat het dan weer beter gaat, want dan is het Horecava en moet ik ook optreden", vertelt hij. "Maar zoals ik me nu voel, heb ik er een hard hoofd in."

Rond april moet de nieuwe cd verschijnen van de zanger, die zijn platenlabel Telstar voor Pias verwisselde. In maart is hij als acteur te zien in de speelfilm 'Honeyz'. Ook zijn er plannen voor een derde groot concert in oktober. De afgelopen twee jaar stond hij in een uitverkochte Heineken Music Hall, maar de zanger is voor dit jaar ook nog met andere concertzalen in bespreking.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen