Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris ontslagen als gezicht van Club Paris

Shownieuws

Paris Hilton is niet langer het gezicht van de naar haar vernoemde Club Paris. De eigenaar is boos omdat Paris zich niet aan afspraken heeft gehouden.

(Novum/AP) - Paris Hilton is niet langer het gezicht van de naar haar vernoemde Club Paris. Dat heeft de eigenaar van de twee gelijknamige vestigingen in Florida, Fred Khalilian, bekendgemaakt. Hij zegt de hotelerfgename te hebben 'ontslagen' omdat ze herhaaldelijk niet is verschenen bij gelegenheden in zijn clubs in Jacksonville en Orlando waarbij ze acte de présence zou geven.

De liefde tussen de 25-jarige Paris en de naar haar vernoemde clubs bekoelde twee jaar geleden al toen ze zes uur te laat verscheen op de opening van de vestiging in Orlando. Toch wil Khalilian de naam van zijn clubs niet veranderen. Daarvoor genieten ze volgens hem te veel bekendheid. Hij laat weten dat Paris nu staat voor de stad Parijs en niet meer voor Paris Hilton. Ook heeft hij plannen voor een wedstrijd waarin hij op zoek gaat naar een nieuw gezicht.

De woordvoerder van Hilton, Elliot Mintz, zegt dat hij noch Paris door Khalilian is ingelicht. "Ik ben erg teleurgesteld door zijn opmerkingen. We zullen op een later tijdstip reageren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen