Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris deelt bed met aapje

Shownieuws

Paris Hilton verkiest dieren boven mannen. Maar de blonde vrijgezel is allesbehalve eenzaam in bed: ze wordt warm gehouden door haar babyaapje Brigitte Bardot.

Paris Hilton verkiest het gezelschap van dieren boven dat van mannen. Maar de blonde vrijgezel is allesbehalve eenzaam in bed: ze wordt warm gehouden door haar babyaapje Brigitte Bardot. Dat verklapt ze in de Australische editie van het vrouwenblad Cosmopolitan.

De 25-jarige hotelerfgename laat verder weten nooit met een man naar bed te gaan tenzij ze een relatie met hem heeft. "Wat dat betreft ben ik superouderwets. Echt waar." Wel zoent ze met veel jongens, vertelt ze. "Ik ben gek op zoenen. Maar daar blijft het dan ook bij. Ik neem nooit iemand zomaar mee naar huis, maar slaap gewoon bij mijn dieren in bed."

Do zogeheten socialite, iemand die bekend is zonder een bijzondere prestatie te hebben geleverd, noemt als eerste haar blonde haren als haar wordt gevraagd zichzelf te beschrijven. "Verder ben ik gebruind en heb ik een normaal figuur. Ik ben lief, verlegen, grappig en ik heb een groot hart. En ik houd van eten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen