Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Justin Timberlake en Cameron Diaz uit elkaar'

Shownieuws

De relatie tussen Justin Timberlake en Cameron Diaz is op de klippen gelopen. Justin zou dit opgebiecht hebben in een nachtclub in de Amerikaanse stad Memphis.

De relatie tussen Justin Timberlake en Cameron Diaz is op de klippen gelopen. Dat melden diverse buitenlandse media donderdag op basis van een publicatie in Star Magazine. Het koppel werd begin december voor het laatst in het openbaar gezien en zou ook de feestdagen zonder elkaar hebben doorgebracht, melden bronnen aan het Amerikaanse tijdschrift.

Timberlake zou met vrienden gespot zijn in een nachtclub in de Amerikaanse stad Memphis. Op de vraag of hij nog samen was met de blonde actrice, zou de zanger hebben geantwoord dat de relatie voorbij was.

De 34-jarige Diaz en de 25-jarige Timberlake kregen in 2003 een relatie. Ze ontmoetten elkaar dat jaar tijdens de Kids' Choice Awards.

De voormalige *NSYNC-ster heeft naar verluidt in zijn ex Veronica Finn een nieuwe vlam gevonden. Het stel had eind jaren negentig een relatie, voordat Timberlake Britney Spears leerde kennen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen