Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Erwin Olaf maakt cd-hoes Within Temptation

Shownieuws

Fotograaf Erwin Olaf heeft de hoes gemaakt van het nieuwe album van de gothicrockband Within Temptation. Hij werkte eerder voor Mathilde Santing en Volumia.

Fotograaf Erwin Olaf heeft de fotohoes gemaakt van het nieuwe album van de gothic-rockband Within Temptation. Olaf is één van de bekendste fotografen van Nederland en werkte eerder voor artiesten als Mathilde Santing, La Pat en het duo Theo & Thea. Voor de band Volumia maakte hij een paar jaar geleden een videoclip.

Het nieuwe album van Within Temptation heet 'The heart of everything'. De cd komt ook uit in de Verenigde Staten, waar de band vorige maand een platendeal tekende. Op de eerste single 'What have you done', die deze maand verschijnt, is de Amerikaanse zanger Keith Caputo te horen. Hij is de zanger van de hardrockband Life of Agony.

Within Temptation brak in 2002 door met de single 'Ice queen' en boekte sindsdien het ene succes na het andere. Zo won de band onder meer een World Music Award, een Zilveren Harp, een TMF Award en drie Export Prijzen voor best verkopende Nederlandse act in het buitenland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen