Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sterren dansen nog eerder op het ijs

Shownieuws

Televisiekijkend Nederland kan zich al volgende week verheugen op dansende sterren op het ijs. De start van het tweede seizoen is voor de tweede keer vervroegd.

Televisiekijkend Nederland kan zich al volgende week verheugen op dansende sterren op het ijs. De start van het tweede seizoen van het SBS 6-programma is voor de tweede keer vervroegd en staat nu gepland voor vrijdag 12 januari. Aanvankelijk zou het programma in het voorjaar worden uitgezonden, maar deze week werd al bekend dat de start was verplaatst naar 19 januari.

De startdatum wordt zo vaak verschoven, omdat SBS 6 zo snel mogelijk met de show wil beginnen, legt een woordvoerder van de zender woensdag uit. "Het ligt nu nog vers in het geheugen bij de mensen." Het eerste seizoen van de show was dit najaar te zien.

Tot de bekende Nederlanders die dit seizoen hun kunsten op het ijs vertonen, behoren volkszanger Thomas Berge, ex-wielrenner Jeroen Blijlevens, acteur Geert Hoes, actrice Elle van Rijn en presentator Bas Westerweel. Zanger Dries Roelvink zag na enkele trainingssessies aanvankelijk af van deelname omdat hij geen vertrouwen heeft in zijn schaatskunsten, maar woensdag werd bekend dat hij toch wel meedoet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen