Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Regen dwarsboomt opnamen Zoop in Zuid-Amerika

Shownieuws

De opnamen van 'Zoop in Zuid-Amerika' in Argentinië zijn woensdag stilgelegd wegens zware regenval. Johan Nijenhuis vreest dat zijn draaischema in gevaar komt.

De opnamen van de film 'Zoop in Zuid-Amerika' zijn woensdag stilgelegd wegens zware regenval in Argentinië. Dat heeft filmmaatschappij Independent Films bekendgemaakt. Een aantal crewleden is vast komen te zitten in het plaatsje Jujuy en is gescheiden geraakt van de rest van de crew. Die bevindt zich in de stad Salta. Door de scheiding van de filmploeg vreest regisseur Johan Nijenhuis dat zijn draaischema in gevaar komt.

Producent Alain de Levita denkt dat het wel zal meevallen met de vertraging van de opnamen. "En als de producent nog kan lachen, gaat het meestal nog goed."

In 'Zoop in Zuid-Amerika', die komende zomer moet uitkomen, vertrekken de dierenverzorgers uit het Ouwehands Dierenpark naar het Andes-gebergte om een zeldzame vlinder op te sporen. De film is het derde deel in de reeks Zoop-films, waarvan eerder 'Zoop in Afrika' en 'Zoop in India' honderdduizenden bioscoopbezoekers trokken. Nicolette van Dam en Peggy-Jane de Schepper behoren tot de acteurs die zich momenteel in Argentinië bevinden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen