Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Saskia Noort drinkt 'tot het bittere einde'

Shownieuws

Saskia Noort kan haar alcoholgebruik maar moeilijk in de hand houden. De thrillerauteur bekent in maandblad Avantgarde dat ze geen matig mens is.

Saskia Noort kan haar alcoholgebruik maar moeilijk in de hand houden. De thrillerauteur bekent in het maandblad Avantgarde dat ze sowieso geen matig mens is. "In ieder geval ben ik niet matig als het gaat om drank", vertelt ze. "Als ik daar eenmaal aan begin, dan ga ik ga ik gewoon door. Tot het bittere einde als het moet."

De 39-jarige schrijfster, die doorbrak met de thriller 'Terug naar de kust', kan haar mateloosheid alleen beteugelen door haar donkerste verlangens aan het papier toe te vertrouwen. "Hoe meer ik schrijf over al die heftige zondes, hoe minder tijd ik heb om ze zelf uit te voeren."

Het debuut van Noort werd genomineerd voor de thrillerprijs de Gouden Strop. Ook haar tweede boek 'De eetclub' kreeg een nominatie. Vorig jaar verscheen haar derde roman, 'Nieuwe buren'. Maandelijks schrijft ze columns voor het naaktblad Playboy en de glossy Linda.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen