Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spullen Whitney wegens schuld onder de hamer

Shownieuws

Kostuums, muziekinstrumenten en andere concertartikelen van Whitney Houston worden dinsdag in New Jersey geveild. Dat gebeurt wegens achterstallige betalingen.

Kostuums, muziekinstrumenten en andere concertartikelen van Whitney Houston worden dinsdag in New Jersey geveild. Omdat de 43-jarige diva sinds 2005 de huur van de opslagplaats niet heeft betaald, heeft het bedrijf besloten de ruim vierhonderd goederen van de hand te doen. Dat meldt de Amerikaanse krant New York Daily News.

Volgens een advocaat van het opslagbedrijf bedraagt de schuld meer dan 150 duizend euro. Het gaat om artikelen die ze gebruikte tijdens haar concerttournees. Onder de objecten bevindt zich een doorzichtige piano met een geschatte waarde tussen tweehonderd- en driehonderdduizend euro. Als de veiling meer opbrengt dan de openstaande schuld, gaat het overschot naar de zangeres.

Whitney wordt al geruime tijd geteisterd door financiële tegenslagen. Nadat ze in september de scheiding aanvroeg van Bobby Brown moest ze al haar villa in Atlanta vaarwel zeggen en ook haar stulpje in New Jersey raakte ze bijna kwijt. In november werd Whitney nog aangeklaagd wegens achterstallige betalingen. Vorige week vermeed ze op het nippertje een gedwongen verkoop door de schuld in te lossen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen