Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boy George achter Nederlandse draaitafel

Shownieuws

Boy George komt plaatjes draaien in Nederland. De voormalige zanger van de Culture Club staat op 2 februari op Absolute Music in Rotterdam.

Boy George komt volgende maand plaatjes draaien in Nederland. De voormalige leadzanger van de Culture Club, onder meer bekend van de hit 'Karma Chameleon', is op 2 februari te zien en horen tijdens Absolute Music in Rotterdam.

De 45-jarige Boy George werd behalve als zanger bekend door zijn extravagante kleding en make-up en zijn openlijke homoseksualiteit. Lange tijd was hij verslaafd aan drugs. Vorig jaar werd hem nog een taakstraf opgelegd wegens drugsbezit. Gedurende vijf dagen moest hij straten vegen in New York, maar door de enorme publiciteit mocht hij de straf binnen de muren van de gemeentereinigingsdienst uitzitten. Tegenwoordig werkt hij als dj en producer.

Tijdens Absolute Music draaien verder dj's als Chuckie, The Jungle Brothers en Julie Marghilano. Het evenement vindt plaats in uitgaansgelegenheid Maassilo in de Rotterdamse Maashaven, ook bekend als discotheek Now&Wow.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen