Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bonnie en Viola zijn geen Geer en Goor

Shownieuws

Bonnie St. Claire en Viola Holt zijn geen nieuwe Geer en Goor. De eerste aflevering van hun show 'Het glas is half vol' werd door 226 duizend mensen bekeken.

Bonnie St. Claire en Viola Holt zijn geen nieuwe Geer en Goor. De eerste aflevering van hun realityshow 'Het glas is half vol' werd dinsdag door niet meer dan 226 duizend mensen bekeken. Het programma, waarin de dames glamourfeestjes afstruinen, werd neergezet als de vrouwelijke variant van de hitshow 'Joling & Gordon over de vloer'.

De jolige zangers wisten in hun hoogtijdagen op Tien-voorloper Talpa ruim 1,7 miljoen kijkers aan de buis te kluisteren. Het derde seizoen van de serie, waarin het stel wekelijks een bezoek brengt aan een ongebruikelijke plek, is later dit jaar te zien. In seizoen twee brachten de artiesten onder meer een bezoek aan zeehondencrèche Pieterburen.

Ook de nieuwe Tien-show 'There's no business like showbusiness' bereikte dinsdag met nog geen 120 duizend kijkers een bescheiden publiek. In dit realityprogramma worden sterren gevolgd uit het 'schnabbelcircuit', zoals Sugarlee Hooper en Jacques Herb.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen