Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoontje van Jordan met brandwonden in ziekenhuis

Shownieuws

Harvey, het 4-jarige zoontje van het Britse model Jordan, heeft op oudejaarsavond brandwonden opgelopen. Het is onduidelijk hoe ernstig zijn verwondingen zijn.

Het 4-jarige zoontje van het Britse model Jordan heeft op oudejaarsavond brandwonden opgelopen. Dat meldt de Britse tabloid The Sun. Het is onduidelijk op welke manier en hoe ernstig Harvey, die blind is geboren en autistisch is, gewond is geraakt. Volgens The Sun ligt Harvey op een speciale brandwondenafdeling van een ziekenhuis in Londen. Zijn toestand zou stabiel zijn.

Harvey is de zoon van de 28-jarige Jordan, wier echte naam Katie Price is, en voetballer Dwight Yorke. Inmiddels is ze ruim een jaar getrouwd met zanger Peter Andre. Het echtpaar heeft een zoontje van 1, Junior, en verwacht deze zomer nog een kindje.

Jordan is bekend als seksbom en model. Ook deed ze vorig jaar mee aan de Britse voorronden voor het Europese Songfestival. André scoorde midden jaren negentig een hit met het nummer 'Mysterious girl'. Het stel nam begin oktober het duet 'A whole new world' op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen