Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bonnie en Viola lachen om zichzelf

Shownieuws

Bonny St. Claire en Viola Holt kunnen best om zichzelf lachen. Dat vertelt Holt, die wekelijks met haar collega feestjes afstruint in Het Glas is Halfvol.

Bonny St. Claire en Viola Holt kunnen best om zichzelf lachen. Dat vertelt Holt, die vanaf dinsdag wekelijks met haar collega feestjes afstruint in het Tien-programma Het Glas is Halfvol. "Wij zijn gepokt en gemazeld in het vak", vertelt ze. "Zelfspot is de enige manier om in de showbizz te overleven."

Maandag doken de twee diva's het ijskoude zeewater in bij Scheveningen. Drie dagen eerder kondigde St. Claire aan met de serie te willen stoppen. Volgens de 57-jarige Holt was dat niet meer dan een publiciteitsstunt. "Daar hebben we lekker om zitten lachen", vertelt ze. "Al die media-aandacht is natuurlijk hartstikke mooi voor ons. Ik hoop dat iedereen dinsdag gaat kijken."

St. Claire klaagde vrijdag dat zij in het programma als drankverslaafde wordt neergezet. Ook zei ze de feestjes die ze voor de show moet bezoeken niet leuk te vinden. Later liet een woordvoerder van Tien weten dat het programma, na enkele aanpassingen, gewoon doorgaat. Bijna alle afleveringen zijn inmiddels opgenomen.

De 57-jarige St. Claire komt maar niet van haar imago als drankorgel af, vertelt Holt. "Het programma speelt daar natuurlijk ook wel een beetje mee", zegt ze. "Het heet niet voor niets Het Glas is Halfvol. Wij drinken op die feestjes wel een glaasje, maar daar blijft het bij. Bonnie is een vriendin van mij en ik weet dat ze op een avond niet meer dan drie glazen witte wijn drinkt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen