Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jackie Jackson heeft lol met Nederlandse fans

Shownieuws

Jackie Jackson, de oudste broer van Michael Jackson, had zaterdag een ontmoeting met Nederlandse fans. Een aantal fans mocht met de muziekproducent op de foto.

Jackie Jackson, de oudste broer van Michael Jackson, had zaterdag een ontmoeting met Nederlandse fans. Een select aantal fans mocht op de foto met de muziekproducent. De 55-jarige Jackson was in Amsterdam om zijn zoon DealZ aan het Nederlandse publiek voor te stellen. DealZ brengt binnenkort een hiphopalbum uit.

De 29-jarige DealZ, die eigenlijk Sigmund Jackson heet, moest zelf verstek laten gaan. "Maar zijn vader had het ontzettend naar zijn zin", vertelt de voorzitter van de Nederlandse Jackson fanclub, Mark Wittenberg. "Hij wilde gewoon lol hebben met de fans. Iedereen mocht naar voren komen om op de muziek van DealZ te dansen."

Volgens Wittenberg probeert Jackson zijn broers te bewegen tot een reünie van de Jackson 5, de succesvolle band die van Michael Jackson een megaster maakte. "Jackie en zijn broers hebben zelfs al wat nummers opgenomen", vertelt hij. De reünie moet volgens Wittenberg ergens in de komende twee jaar plaatsvinden.

Jackie Jackson beheert de platenmaatschappij van de Jackson-familie, Jesco Records. Naast DealZ staan leden van de Jackson 5, zoals Tito en Jermaine, onder contract bij het label. De eerste single van DealZ, 'In town one night' verschijnt naar verwachting in het voorjaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen