Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amerikaanse miss betreurt naaktfoto's

Shownieuws

De voormalige Miss Nevada heeft spijt van naaktfoto's die op internet zijn verschenen. Ze heeft om een tweede kans gesmeekt. De foto's zijn drie jaar oud.

(Novum/AP) - De voormalige Amerikaanse Miss Nevada heeft spijt van de compromitterende foto's die vorige week op internet zijn verschenen. Ze heeft de organisatoren om een tweede kans gevraagd. De foto's, waarop zij onder andere haar borsten ontbloot, zouden het resultaat zijn van een eenmalige uitglijder.

Katie Rees, die donderdag haar titel moest inleveren, werd drie jaar geleden tijdens een feestje op de foto gezet door een vriend van haar. Dat maakte haar advocaat bekend. Katie zelf: "Ik heb zo'n spijt. Ik was toen een tiener en had er nog nooit over nagedacht om mee te doen aan missverkiezingen."

De huidige Miss USA Tara Conner mocht dinsdag ternauwernood haar kroontje behouden. Donald Trump, mede-organisator van de verkiezingen, had naar eigen zeggen al besloten haar te bedanken voor bewezen diensten. De blondine lag onder vuur vanwege haar uitbundige feestgedrag en alcoholgebruik. Op voorwaarde dat zij zich zou inschrijven in een ontwenningskliniek, streek Trump met de hand over zijn hart.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen