Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chaira Borderslee viert kerst op zijn Amerikaans

Shownieuws

Zangeres Chaira Borderslee is te zien in de kerstshow White Christmas, die nog drie dagen loopt. Tijdens de show zingt het publiek mee met kerstklassiekers.

Zangeres Chaira Borderslee viert Kerstmis dit jaar op zijn Amerikaans. De zangeres is te zien in de kerstshow White Christmas, waarbij het publiek mag meebrullen met kerstklassiekers. Dit concept is uit Amerika overgewaaid. Borderslee denkt niet dat Nederlanders te nuchter zijn om zich tijdens de show eens helemaal te laten gaan. "Wij laten heel duidelijk merken dat je vrij bent om te voelen. Dat komt goed over bij het publiek."

Toch vond Borderslee de première van de show vrijdag in de Pepsi Stage in Amsterdam erg spannend. "We staan niet alleen op het podium, maar we zitten bijvoorbeeld ook op sofa's iets te drinken. Dat moet heel ontspannen overkomen." Juist door de onconventionele manier van optreden heeft de zangeres het naar haar zin. "Mensen kunnen lekker meedeinen, of met hun ogen dicht genieten van wat er gebeurt."

Kerst is voor Chaira een bijzonder feest, vertelt ze. "Ik moet altijd veel voorstellingen spelen en zie mijn familie niet veel, maar toch ben ik er dol op. Als het aan mij ligt, is het altijd kerst." Ook zanger Syb van der Ploeg, die met Borderslee in de show staat, heeft een speciale band met kerst. Ook met de spirituele en religieuze kant ervan, zegt hij. "Ik ben gelovig, dus rond deze tijd absorbeer ik mijn geloof nog meer. Ook is het buiten koud en zoek je de warmte bij elkaar. Dat vind ik heerlijk."

White Christmas is nog drie dagen te bezoeken in de Pepsi Stage. Kerstklassiekers als 'Jingle bells', 'Ave Maria' en 'Last Christmas' passeren de revue.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen