Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kanye West loopt blauwtje bij Sugababe

Shownieuws

Hiphopper Kanye West heeft een blauwtje gelopen. Tot drie keer aan toe is hij het afgelopen jaar afgewezen door lid van meidengroep Sugababes, Amelle.

Hiphopper Kanye West heeft een behoorlijk blauwtje gelopen. Tot drie keer toe is hij het afgelopen jaar afgewezen door het nieuwe lid van meidengroep Sugababes, Amelle Berrabah. Toen de zangeres hem voor de derde keer de deur wees, kreeg ze een telefoontje van zijn bezorgde assistente. "Ze zei dat hij niet gewend was zo behandeld te worden en dat ik de volgende keer wat netter met hem moest omgaan", vertelt Amelle aan de Britse omroep Channel 4.

De twee sterren ontmoette elkaar voor het eerst in februari, bij de uitreiking van de Brit Awards. Daar probeerde West tevergeefs zijn telefoonnummer aan Amelle te slijten. Een paar dagen later, tijdens de NME Awards, probeerde hij weer toe te slaan. Amelle reikte hem een prijs uit, maar in plaats van het beeldje pakte hij haar vast. "Ik dacht dat dit mijn prijs was", zei hij. "Haar neem ik liever mee naar huis."

De 21-jarige Amelle werd niet warm of koud van de versierpoging. "Na afloop sprak ik hem nog even en hij vertelde hoe mooi hij me vond. Ik was gevleid, maar ik peins er niet over met hem uit te gaan." De zangeres zegt al drie jaar gelukkig te zijn met haar vriendje.

De 29-jarige West staat bekend als een verwend mannetje. Zo trok hij eerder dit jaar veel aandacht bij de MTV-Awards. Toen de prijs voor beste videoclip aan zijn neus voorbijging, bestormde hij het podium en riep hij dat zijn clip de beste was. "Mijn video kostte een miljoen dollar, Pamela Anderson speelt erin en ik spring over ravijnen. Als ik niet win, verliest deze show aan geloofwaardigheid."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen