Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robin Williams staat weer droog

Shownieuws

Robin Williams is ontslagen uit de afkickkliniek waar hij zich vrijwillig had laten opnemen wegens een alcoholverslaving. Hij is blij weer droog te staan.

(Novum/AP) - Robin Williams is na twee maanden ontslagen uit de afkickkliniek waar hij zich vrijwillig had laten opnemen wegens een alcoholverslaving. De 55-jarige acteur had twintig jaar geen druppel gedronken, maar hij greep onlangs toch weer naar de fles. Hij zegt blij te zijn dat hij zich meteen heeft laten behandelen. "Dat voelt goed. Ik ben er klaar mee en kan weer meedoen aan het gewone leven."

Ook in de filmwereld is Williams helemaal terug. Zo doet hij de stemmen van twee personages in de bioscoophit 'Happy feet' en is hij met Ben Stiller te zien in de komedie 'Night at the museum', die vrijdag in première ging in de Verenigde Staten. Hij speelt een wassen beeld van de Amerikaanse president Theodore Roosevelt, naar zijn mening 'een fantastische rol'.

Andere personages in de film, die gaat over een nachtwaker die een vloek uitspreekt waardoor alle voorwerpen in een museum tot leven komen, worden gespeeld door Owen Wilson en Ricky Gervais. 'Night at the museum' draait vanaf 4 januari in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen