Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney meest controversiële ster van het jaar

Shownieuws

Britney Spears is de meest controversiële ster van 2006. Dat vindt Showbiz Tonight. De zangeres werd onder meer verkozen vanwege haar stapgedrag en scheiding.

Britney Spears is de meest controversiële beroemdheid van het afgelopen jaar. Dat vindt het CNN-programma Showbiz Tonight. De 25-jarige zangeres werd verkozen omdat ze dit jaar regelmatig het nieuws haalde met haar buitensporige stapgedrag. Verder liet ze zich, terwijl ze zwanger was, naakt fotograferen voor het tijdschrift Harpers Bazaar en zat ze achter het stuur met haar zoontje op schoot. Ze kondigde tevens aan dat ze gaat scheiden van haar man Kevin Federline.

Ook Mel Gibson was volgens het programma een grote kanshebber. De acteur werd eerder dit jaar opgepakt wegens dronkenschap. Bij zijn arrestatie maakte hij antisemitische opmerkingen tegenover de politie.

Een andere kanshebber was Tom Cruise, die in de show van Oprah Winfrey voor opschudding zorgde door al springend op de bank zijn liefde aan Katie Holmes te verklaren. Michael 'Kramer' Richards zou de dubieuze titel wellicht ook verdienen, omdat hij racistische opmerkingen maakte. Lindsay Lohan, Madonna, Nicole Richie, Danny DeVito en Kanye West staan ook op het lijstje van Showbiz Tonight.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen