Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bløf geeft miniconcert in Glazen Huis

Shownieuws

Bløf geeft zaterdag een concert in het Glazen Huis. Het wordt een silent discoconcert, waarbij het optreden alleen via een koptelefoon te beluisteren is.

Bløf geeft zaterdag een akoestisch miniconcert in het Glazen Huis. Het wordt een zogeheten silent disco-concert, waarbij het optreden alleen via een koptelefoon te beluisteren is. Bezoekers kunnen een koptelefoon voor minimaal vijftig euro huren. Het concert op het Utrechtse plein de Neude wordt niet uitgezonden. Dat meldt de website van de popgroep.

De opbrengst van het kleinschalige optreden gaat naar het Internationale Rode Kruis, dat met het geld slachtoffers van landmijnen gaat helpen. De teller stond donderdagmiddag op ruim 350 duizend euro, ruim honderdduizend euro meer dan vorig jaar op hetzelfde tijdstip.

Premier Balkenende sloot Sander Lantinga, Giel Beelen en Gerard Ekdom dinsdagochtend op in het Glazen Huis. Het drietal wordt zondagavond bevrijd. Luisteraars kunnen tegen betaling verzoeknummers aanvragen. Tal van bekende Nederlanders hebben de afgelopen dagen hun bijdrage geleverd. Zo logeerden presentatrices Tanja Jess, Ellemieke Vermolen en Sophie Hilbrand een nachtje bij het vastende trio.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen