Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears wil geheimen kwijt aan Vanity Fair

Shownieuws

Britney Spears is van plan alles over haar scheiding van Kevin Federline te onthullen in een interview met het vooraanstaande Amerikaanse blad Vanity Fair.

Britney Spears is van plan alles over haar scheiding van Kevin Federline te onthullen in een interview met het vooraanstaande Amerikaanse blad Vanity Fair. Dat meldt The Sun. De popprinses zou daarmee in de voetsporen treden van actrice Jennifer Aniston, die in het tijdschrift een onthullend interview gaf over de verbroken liefde tussen haar en Brad Pitt.

De 25-jarige Spears zou veel bewondering hebben voor de manier waarop Vanity Fair het interview met Aniston destijds aanpakte. Het was toen voor het eerst dat de Friends-ster zich uitsprak over de breuk, haar liefdesverdriet en de geruchten dat Angelina Jolie de oorzaak was van de scheiding.

Vanity Fair kan wel vaker op primeurtjes en exclusiviteit rekenen. Zo waren ook de eerste foto's van baby Suri, het dochtertje van Tom Cruise en Katie Holmes, in het blad te zien. De plaatjes waren gemaakt door Annie Leibovitz, een van de beroemde fotografen die voor het tijdschrift werkt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen