Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tussenstand Serious Request op 350 duizend euro

Shownieuws

De 3FM-dj's hebben tot nog toe ruim 300.000 euro opgehaald met hun actie Serious Request. Dat is ruim 100.000 euro meer dan vorig jaar op hetzelfde tijdstip.

De vastende 3FM-dj's hebben tot nog toe ruim drieënhalve ton opgehaald met hun actie Serious Request. Donderdag om 16.30 uur stond de teller op 353.405 euro, maakte actrice en presentatrice Tanja Jess donderdagmiddag voor het radiostation bekend. Dat is ruim honderdduizend euro meer dan vorig jaar op hetzelfde tijdstip.

De 39-jarige Jess brengt donderdag de nacht door in het glazen huis met dj's Gerard Ekdom, Giel Beelen en Sander Lantinga. Eerder deden Ellemieke Vermolen en Sophie Hilbrand dat al. Met de actie willen de dj's zo veel mogelijk geld ophalen voor het Internationale Rode Kruis, zodat wereldwijd slachtoffers van landmijnen geholpen kunnen worden.

Premier Jan Peter Balkenende sloot de heren dinsdagochtend op in de glazen studio, die op de Neude in Utrecht staat. Daaruit worden zij zondagavond bevrijd. Luisteraars kunnen tegen betaling plaatjes aanvragen. Tal van bekende Nederlanders hebben de actie op verschillende manieren ondersteund. De regering heeft het Rode Kruis al een bedrag van een miljoen euro toegezegd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen