Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cast Grey's Anatomy entertaint het meest

Shownieuws

De acteurs van Grey's Anatomy zijn verkozen tot entertainers van het jaar. De serie staat bovenaan de jaarlijkse entertainmentlijst van Entertainment Weekly.

De castleden van de ziekenhuisserie Grey's Anatomy zijn uitgeroepen tot entertainers van het jaar. De serie is volgens Entertainment Weekly de hit van 2006 en staat daarom bovenaan de jaarlijkse entertainmentlijst van het tijdschrift.

Elke week kijken twintig miljoen Amerikanen naar de show. Volgens de hoofdredactrice van het blad Lori Majewski is Grey's Anatomy 'een fenomeen'. "Toen in mei de laatste show van het seizoen werd uitgezonden, was elke tent in het centrum van New York leeg. Je kon een tafel krijgen in de beste restaurants van de stad, omdat iedereen voor de televisie zat." De serie wordt in Nederland uitgezonden door Net5. Het derde seizoen is net afgelopen. Elke week kijken ongeveer 570 duizend Nederlanders naar de serie.

Andere namen op de lijst met meest invloedrijke entertainers van het jaar zijn onder meer de nieuwe James Bond-acteur Daniel Craig, de actrices Meryl Streep en Helen Mirren, zanger Justin Timberlake en Sacha Baron Cohen. De laatste veroorzaakte wereldwijd opschudding met zijn alter ego Borat in de film 'Borat: cultural learnings of America for making benefit glorious nation of Kazakhstan'. In de film neemt de Kazachstaanse reporter Borat de Amerikaanse samenleving onder de loep. "Hij heeft ons land een spiegel voorgehouden", zegt Majewski daarover.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen