Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wham weer populairst in kersthitlijst

Shownieuws

Het nummer 'Last Christmas' van Wham is volgens luisteraars van Sky Radio het ultieme kerstnummer. In de Christmas Top 50 staat het nummer op de eerste plaats.

Het nummer 'Last Christmas' van Wham is volgens luisteraars van Sky Radio het ultieme kerstnummer. In de Christmas Top 50, die vrijdag wordt uitgezonden, staat het nummer net als vorig jaar op de eerste plaats.

De bekende kerstsingle uit 1984 van George Michael en Andrew Ridgeley wordt op de voet gevolgd door Mariah Carey met 'All I want for Christmas' en 'Do they know it's Christmas' van Band Aid. Andere vertrouwde nummers in de lijst zijn 'White Christmas' van Bing Crosby en 'Thank God it's Christmas' van Queen.

De lijst, die wordt gedomineerd door kerstklassiekers, kent ook een paar nieuwe binnenkomers. De cover 'Have yourself a merry little Christmas' van Katie Melua en 'Why couldn't it be Christmas everyday' van Bianca Ryan staan respectievelijk op plaats 20 en 35.

Luisteraars konden via de website van Sky Radio stemmen voor hun favoriete nummer. De zender presenteert zichzelf dezer dagen als 'The Christmas station'. Op eerste kerstdag wordt de Christmas Top 50 herhaald.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen